CHINA CATERING EINDHOVEN

CHINA CATERING EINDHOVEN U bestelt, wij komen naar u toegesneld!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2253 beoordelingen
8 dec 2019 om 19:08 Levering sneller dan stond aangegeven door een vriendelijke jongen. Eten was wederom weer heerlijk! Tot nu toe 2x eten besteld & 2x hartstikke lekker. Zeker een aanrader!
8 dec 2019 om 11:47 lekker op tijd
6 dec 2019 om 21:05 Goed gegeten Gaan we zeker meer gebruik van maken
28 nov 2019 om 22:31 Eten was goed warm en erg lekker en op tijd das zeker wat je wilt. Van mij een dikke 10. En ik hoop dat het altijd zo blijft.
28 nov 2019 om 18:21 Altijd erg lekker en heel snel bezorgd, superchinees!
25 nov 2019 om 22:00 Tjap tjoy met vlees Nou zit een lapje ossenhaas in Heel bak Kon net zo goed alleen groente bestellen Want vlees zat er o in Schandalig als je betaald voor ossenhaas En gebakken bananen vergeten ze dan ook nog ...... Nooit meer
25 nov 2019 om 7:00 Had om 17.00 uur besteld voor 19.10 uur, en waren precies op tijd. Eten was heerlijk!
23 nov 2019 om 21:35 eten was koud heb er al meerdere keren een klacht over ingediend
23 nov 2019 om 19:37 Bezorging ging heel snel, ook goed contact met restaurant over aanpassingen en erg attent dat hij (vanwege mijn achternaam waarschijnlijk) vroeg of er ham (varkens vlees) in de bami mocht. Enige nadeel was het eten, pikante kip was totaal niet pikant
23 nov 2019 om 12:50 Wachten waard.
18 nov 2019 om 5:53 Het eten was lauw. En de loempia’s zaten in een plastic bakje zonder servetjes of vet papiertje waardoor het vet in de krokante korst ging zitten.